De Langkamp 14, 3961 MS Wijk bij Duurstede, NL
+31 (0)343 578 585

Portfolio

Hier vind U een kleine greep uit projecten waar wij aan gewerkt hebben

Trap van onder
Trap Voorbeeld Particuliere Opdrachtgever

Onlangs hebben we voor een particuliere opdrachtgever een stalen trap met balustrade geleverd en geinstalleerd.

Bekijk meer
Unnikgebouw
Aanpassingen Unnikgebouw - Utrecht

Werkzaamheden aan de twee doorgangen van het Sjoerd Groenman gebouw en het Unnikgebouw op de Heidelberglaan in Utrecht voor de nieuwe Uithoflijn.

Bekijk Meer
Hubrecht Institute
Staalconstructie en Hekwerken Hubrecht Institute

Van Echtelt Metaal B.V. heeft hier staalconstructie en hekwerken geïnstalleerd Het project betreft de nieuwbouw van 'Bouwdeel E' voor het Hubrecht Institute gelegen aan de Uppsalalaan 8 te Utrecht. De uitbreiding gaat om in totaal 9.500 m² bvo (7 bouwlagen), waarvan circa 4.000 m² laboratorium/ onderzoeksruimte.

Bekijk Meer
Groot Horloo
Groot Horloo - Ermelo

Groot Horloo, een burcht met een karakteristieke entree en een markant binnenplein is onderverdeeld in acht verschillende gebouwen. Elk gebouw kent zijn eigen karakter. Samen hebben ze een uitstraling van een robuust kasteel.

Bekijk Meer
Merwedehof
Merwedehof in Nieuwegein

Merwedehof in Nieuwegein is 2016 opgeleverd. Dit voormalige kantoorpand is omgebouwd tot een appartementencomplex. VEM heeft de appartementen voorzien van diverse balkons en zeer specifieke staalconstructies, trappen en hekwerken.

Bekijk Meer
Stationsplein Oost Utrecht Centraal
Stationsplein Oost - Utrecht CS

Constructie Utrecht Centraal Station

Bekijk Meer
Plus Supermarkt Luifel
Installatie Luifel en Serre bij hoofdkantoor Plus

Revitalisering van kantoorgebouw Bloeyendaal in Utrecht ten behoeve van de huisvesting van het hoofdkantoor van Plus supermarkten. Van Echtelt Metaal heeft hier de luifels, de serre en nog een staalconstructie op het dak gemonteerd tbv de luchtbehandeling installaties.

Bekijk Meer
Justice Column
The Justice Column (kunst)

De Rijksgebouwendienst heeft samen met de Gemeente Utrecht een kunstopdracht ontwikkeld die is uitgevoerd door de Britse kunstenaar Nicholas Pope i.s.m. Van Echtelt Metaal B.V.

Bekijk Meer
Staalconstructie - Douwe Egberts
Saralee - Douwe Egberts

plaatsing van nieuwe schoren en liggers ter voorbereiding voor nieuwe machines die in de toren komen bij Douwe Egberts (Sara Lee). Daarnaast is een volledig nieuwe/unieke staalconstructie geplaatst.

Bekijk Meer
Diakonessen Ziekenhuis
Parkeergarage Diakonessenziekenhuis - Utrecht

Voor de nieuwbouw van de parkeergarage van het Diakonessenziekenhuis Utrecht hebben wij diverse leuningen, traphekken en een noodtrappenhuis geleverd en gemonteerd. De parkeergarage is eind 2015 in gebruik genomen.

Bekijk Meer
Veiling Restaurant (voorheen Divinatio)
Veiling Restaurant Utrecht - (voorheen Divinatio)

Van Echtelt Metaal B.V. won de Nationale Staalprijs 2008 voor haar werk aan het innovatieve gebouw van het 'Veiling Restaurant' (toen Divinatio) & informatiecentrum havenpost, Utrecht.

Bekijk Meer
Olifanten van Almere
Olifanten van Almere (kunst)

De “Olifanten van Almere” heet het kunstwerk langs de autosnelwegen A6/A27 (knooppunt Almere). Het kunstwerk werd op 11 december 1999 door minister Tineke Netelenbos onthuld.

Bekijk Meer