Nieuws

Constructiebankwerker

Functieomschrijving
Het zelfstandig vervaardigen, bewerken of herstellen van werkstukken op een zo efficiënt mogelijke manier. De werkzaamheden vinden plaats in onze werkplaats te Wijk bij Duurstede, met zo nu en dan montagewerkzaamheden op locatie bij onze opdrachtgevers.

Taken
• Aan de hand van tekeningen en instructies samenbouwen van onderdelen en hulpconstructies tot complete constructies en installaties, ook met behulp van diverse lastechnieken.
• Zorgen voor de juiste maatvoering en metaalbehandeling.
• Zelfstandig controleren van de vereiste maatvoering.
• Vervoeren van het te bewerken materiaal/product van en naar bewerkingsmachines, eventueel met behulp van hijs- en transportmiddelen.
• Werken volgens de kwaliteits- arbo-, milieu- en VCA-richtlijnen.
• Incidenteel: montagewerk op locatie.

Gevraagde eigenschappen
Een technisch inzicht en een resultaatgerichte instelling. Zelfstandig en accuraat kunnen werken van tekening. Een positieve en gemotiveerde houding. Nauwkeurig.

Gewenste opleiding en ervaring
Minimaal VMBO of gelijkwaardig. In het bezit van een lasdiploma is een pré. In het bezit van een VCA certificaat is een pré.

Informatie en sollicitatie
Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij waarderen het wanneer onze medewerkers met ons meedenken. Op onze website www.vem.nl vind je alle informatie over onze organisatie en werkzaamheden. Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie? Heb je een grote mate van zelfstandigheid en vind je het prettig om samen te werken in een ervaren team? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact Informatie

Van Echtelt Metaal B.V.
De Langkamp 14
3961 MS, Wijk bij Duurstede
Tel.: +31 (0)343 578 585