Nieuws

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwikkelen van onze nieuwe website. Wij zijn trots op het prachtige eindresultaat!

In lijn met onze organisatie, is het een aantrekkelijke, overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website geworden.

Verder zijn wij sinds kort niet alleen te vinden via www.vanechteltmetaal.nl, maar ook via www.vem.nl

Ook is onze nieuwe website compatible voor mobiel, wat betekent dat deze goed toegankelijk is gemaakt voor tablets en smartphones.

Onze nieuwe website is ontworpen en ontwikkeld door Host Clique te Amsterdam.

Wij zijn verheugd u te laten weten dat Van Echtelt Metaal B.V. begin december 2014 met succes is gecertificeerd voor de NEN EN-1090 in executieklasse 1 en 2.

Met trots hebben wij dit certificaat inmiddels in ontvangst genomen.
Ten behoeven van de certificering heeft VEM gebruik gemaakt van de onafhankelijke keuringsinstantie Kiwa. Op de website van Kiwa kunt u een registratie van onze certificering vinden: http://www.kiwa.nl/gecertificeerde-bedrijven.aspx

Vanaf 1 juli 2014 is het wettelijk verplicht dat alle onderdelen van een dragende staalconstructie zijn voorzien van een CE-prestatieverklaring volgens NEN EN-1090. Het is dus noodzakelijk om samen te werken met een partner die ook daadwerkelijk gecertificeerd deze prestatieverklaring af te geven.

Met het certificaat is Van Echtelt Metaal B.V. bevoegd bovengenoemde CE-prestatieverklaring af te geven. Deze verklaring geeft aan dat de geleverde staalwerken voldoen aan de daarvoor wettelijk geldende kwaliteitseisen.

Het laten vervaardigen/afnemen van staalconstructies bij niet gecertificeerde bedrijven kan wettelijk aangemerkt worden als een economisch delict.

U kunt dus met blijvend vertrouwen uw constructiewerk aan ons uitbesteden.

Contact Informatie

Van Echtelt Metaal B.V.
De Langkamp 14
3961 MS, Wijk bij Duurstede
Tel.: +31 (0)343 578 585
Fax: +31 (0)343 578 393